Află mai multe detalii despre anii de aur | Blog SENIORUM poza
poza


Poveștile și sfaturile merită împărtășite, de aceea, ne-am propus să vă inspirăm, informăm și conectăm cu subiecte relevante pentru bunăstarea celor dragi nouă în anii de aur.


Fie că discutăm despre tehnici de gestionare a stresului, idei pentru activități recreative sau povestiri despre călătoriile noastre de-a lungul vieții, suntem dedicați să aducem conținut valoros în viața voastră.

poza

Primire călduroasă la SENIORUM

Suntem aici pentru cei dragi ție și promitem să le oferim o primire călduroasă și o ședere relaxantă și confortabilă!

Citeşte articol
poza

Îmbrățișând frumusețea naturii

Pe măsură ce îmbătrânim, legătura cu natura devine mai presus de o simplă plăcere, fiind o necesitate pentru starea noastră de bine fizică, emoțională și socială. Prin alegerea plimbărilor în natură, SENIORUM recunoaște această nevoie profundă și o integrează în viața rezidenților noștri într-un mod autentic și valoros.

Citeşte articol
poza

Ergoterapia

Modalitatea de a redescoperi independența și bucuria în fiecare activitate zilnică Ergoterapia este o formă de terapie medicală care ajută persoanele să-și dezvolte abilitățile pentru a-și îndeplini activitățile zilnice și pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Citeşte articol
poza

Revigorarea prin Mișcare

Beneficiile Exercițiilor de Kinetoterapie la SENIORUM Aflați cum ne preocupăm de sănătatea dumneavoastră fizică prin exerciții regulate și practici de îngrijire personală care vă ajută să vă mențineți în formă.

Citeşte articol

Ne găsești în comuna Bârnova, județul Iași.
Strada Sfânta Maria 15B
COD POŞTAL 707035