Ergoterapie la SENIORUM : Recuperare și îmbunătățirea vieții poza
poza

Suntem norocoși să ne aflăm în mijlocul unei zone încântătoare de natură, înconjurată de peste 12 hectare de pădure și livezi înverzite. Seniorii noștri se pot bucura de aerul curat și de natura înconjurătoare limpezindu-și gândurile și socializând cu restul rezidenților.


LIVADĂ

Fiecare vizită în livada Seniorum îi ajută pe cei dragi să se relaxeze. Cu pomi încărcați de rod şi aer proaspăt, acest colț verde devine locul ideal pentru momente de conectare cu natura.


poza poza poza

Beneficiile îngrijirii livezii sunt esențiale pentru starea de bine a seniorilor noştri. Acest loc devine, treptat, un refugiu pentru toți rezidenții SENIORUM, un loc de plimbare şi relaxare, unde aerul curat şi liniştea naturii au puterea de a vindeca.
GRĂDINĂ


poza poza poza

La Seniorum punem accent pe conexiunea rezidenților cu natura, de aceea dispunem de o grădină unde cei dragi se implică la cultivarea recoltelor.
ANIMALE

În efortul de a-i sprijini pe cei dragi, Seniorum a adus în prim plan o metodă terapeutică esențială şi eficientă ce presupune interacțiunea cu animalele. Grija pe care aceştia o poartă animăluțelor vine ca o completare a interacțiunii cu ceilalți rezidenți.


poza poza pozaNe găsești în comuna Bârnova, județul Iași.
Strada Sfânta Maria 15B
COD POŞTAL 707035