Ergoterapie la SENIORUM : Recuperare și îmbunătățirea vieții poza
poza

Suntem norocoși să ne aflăm în mijlocul unei zone încântătoare de natură, înconjurată de peste 12 hectare de pădure și livezi înverzite. Seniorii noștri se pot bucura de aerul curat și de natura înconjurătoare limpezindu-și gândurile și socializând cu restul rezidenților.


LIVADĂ

în cadrul SENIORUM, descoperiți liniștea și frumusețea livadei noastre. Cu pomi încărcați de rod și aer proaspăt, acest colț de natură devine locul ideal pentru plimbări relaxante și momente de conectare cu natura.


poza poza poza

Beneficiile livezii sunt profunde și esențiale pentru starea de bine a seniorilor noștri. Acest loc devine, treptat, un refugiu pentru toți rezidenții SENIORUM, un loc de plimbare și relaxare, unde aerul curat și liniștea naturii au puterea de a vindeca. îngrijirea livezii este activitatea care le aduce tuturor momente de conexiune și prietenie, iar legăturile create sunt neprețuite. Aici, natura le devine prietenă iar fiecare zi este o sărbătoare a vieții.
GRĂDINĂ

La SENIORUM vei avea ocazia să te plimbi printr-o o grădină plină de culoare și viață, unde fiecare pas te poartă printr-un peisaj minunat.


poza poza poza

La SENIORUM punem accent pe relația cu natura a rezidenților noștri, de aceea dispunem de o grădină, spațiul perfect de conectare cu natura înconjurătoare și cu seniorii. Grădina devine un spațiu de relaxare în aer liber, unde se pot bucura de liniștea naturii, respirând aer proaspăt și admirând frumusețea florilor. Fiecare zi petrecută în această grădină aduce o bucurie a vieții înfloritoare pentru rezidenții noștri, iar amintirile create aici sunt neprețuite.
ANIMALE

în efortul de a sprijini și de a îmbunătăți calitatea vieții rezidenților noștri, SENIORUM a adus în prim plan o metodă terapeutică esențială și eficientă: ergoterapia. La Seniorum, animalele aduc bucurie iar interacțiunea cu ele îmbunătățește starea de bine și sănătatea mintală a rezidenților noștri.


poza poza poza

Ergoterapia aduce numeroase beneficii rezidenților noștri, întrucât, interacțiunea cu animalele poate diminua sentimentele de izolare și singurătate pe care seniorii le-ar putea simți. Pe lângă beneficiile emoționale, ergoterapia cu animale poate îmbunătăți starea de sănătate fizică. Activitățile care implică animalele pot stimula eliberarea de endorfine, îmbunătățind dispoziția și reducând nivelul de stres. De asemenea, această terapie poate contribui la îmbunătățirea mobilității și coordonării motorii, ajutând rezidenții să rămână activi și să se implice într-un mod sănătos.Ne găsești în comuna Bârnova, județul Iași.
Strada Sfânta Maria 15B
COD POŞTAL 707035