Află mai multe detalii despre Seniorum | Centru de îngrijire poza
poza

A doua tinerețe în inima naturii


Doar câțiva kilometri te despart de o locuință primitoare și confortabilă pentru îngrijirea persoanelor în vârstă. Centrul rezidențial SENIORUM se află într-un cadru pitoresc, la o scurtă distanță de Iași. Astfel, ne mândrim să oferim un cămin pentru persoanele de peste 60 de ani care depășesc standardele obișnuite.

La Seniorum, înțelegem importanța asigurării unui mediu cald și familiar pentru cei dragi care au intrat în etapa de aur a vieții. Cu camere moderne, mobilate modern și dotate cu tot confortul necesar, ne asigurăm că rezidenții noștri se simt ca acasă.

Seniorum este locul în care cei dragi nouă pot să se bucure de fiecare zi cu adevărat specială. Oferim plimbări în aer liber prin peisaje încântătoare și facilităm lectura și relaxarea în locuri special amenajate.

Dispunem de un spațiu verde generos, mai exact, 12ha de pădure și livezi în care rezidenții se pot recrea în aer liber. Grădinile și livezile noastre vor fi o încântare pentru fiecare persoană care ne va călca pragul. Fiecare rezident se va bucura de aer curat, peisaje pitorești, liniște absolută, și, nu în ultimul rând, o atmosferă relaxantă și plină de armonie.

Seniorum este locul unde fiecare zi merită trăită din plin!

Contactează-ne acum!Galerie foto

Ne găsești în comuna Bârnova, județul Iași.
Strada Sfânta Maria 15B
COD POȘTAL 707035