Cazare SENIORUM | Camere confortabile și facilități moderne poza
poza


Apartamentele SENIORUM sunt mobilate și dotate cu tot ce ai tu nevoie pentru o rezidență de lux și toate dispun de grup sanitar propriu. Mobilier modern și ergonom, camere luminate natural, birou, TV și internet wi-fi de mare viteză.


CAMERĂ
SENIORUM SINGLE

1 cameră + baie


poza poza poza

Cu o cameră spațioasă și o baie privată, acest spațiu este o oază personală de relaxare. Designul atent și facilitățile moderne vă asigură confortul optim. Aici, puteți să vă bucurați de intimitate, știind că toate nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite cu grijă.

APARTAMENT
SENIORUM DOUBLE

2 camere + baie


poza poza poza

Cu două camere bine amenajate și o baie spațioasă, acest spațiu devine colțul tău de confort și intimitate. Aici, poți aduce amintiri la viață, împărtășind povești cu cei dragi, fie că este vorba de o rudă apropiată, o prietenă sau chiar soțul, respectiv soția. Fiecare detaliu este creat cu grijă pentru a-ți oferi o experiență de locuință, unde zâmbetele și prieteniile se împletesc armonios.

APARTAMENT
SENIORUM +

2 camere + 2 băi + Living


poza poza poza

Bucură-te de intimitate și spațiu în apartamentul Seniorum+ 2 camere elegante, 2 băi funcționale și un living primitor. Aici, fiecare colțișor reflectă căldura unei case autentice, iar fiecare zi devine o oportunitate de a crea amintiri prețioase. Un loc unde confortul se întâlnește cu rafinamentul, făcând fiecare moment special.
Ne găsești în comuna Bârnova, județul Iași.
Strada Sfânta Maria 15B
COD POŞTAL 707035